Molt content. Sense entrenament específic i només una tirada llarga en els últims dos mesos (mitja marató de Barcelona), pràcticament he igualat la marca de fa un any i mig a San Sebastian. Avui estic adolorit. Res fora del normal. Més de 15.000 corredors, un 46% estrangers, en un circuit ja conegut. Més públic que l’anterior edició. Emocionant. Només criticar per el que rebem els corredors a canvi dels 40 euros de la inscripció: una samarreta. Els avituallaments, el just i menys. Una marató de primer nivell com la que gairebé és la de Barcelona, ha de ser més generosa. Felicitar als voluntaris.
Pel que fa a sensacions, en el km 27,5 deixo de ser pacemaker de Toni i tiro sol. Passo el km 30 en 2h55. Després, fins al km 32 sense problemes, però des d’aquest fins passat el km 35 em costa. Abans del km 36 «pillo» a l’Anna i en David. Això em dóna ales. Vaig tirant. Els últims 2.195 metres els faig en 13’12», que per mi no està gens malament desprès de 40 km!
Content per mi, per la primera del Toni, per conèixer millor a l’Anna i en David, perquè en Dani va acabar (arrossegat a meta pel Miquel i en Carles), i perquè l’Àngels va acabar la seva tercera, sense entrenar, en solitari i amb caiguda al km0!!!