Estic content i alhora nerviós.Demà passat és el principi de la fi. M’explico. Dissabte es dóna la sortida de la Intermón Oxfam Trailwalker. Vaig d’assistència de l’equip de la UEC de Sants, de suport de l’equip ICT Filtración i de contacte amb l’equip CAM-Solidari. El primer va ser qui em va demanar participar amb ells en aquesta aventura. Al segon li vaig proposar jo de participar-hi oferint-me com a preparador, i al tercer, l’equip del meu club, doncs això, que ja no hi havia més possibilitats de fer alguna cosa amb ells.
Durant els últims mesos he estat «entrenant» a l’ICT Filtración. Tots els components de l’equip són nous en això, per això estic molt a sobre d’ells. L’experiència ha estat súper satisfactòria per a mi (i espero que per a ells també, es clar). . Racionalment estaré complint el meu compromís amb els de la UEC, però emocionalment estaré amb els d’ICT Filtración. Espero poder-los anar motivant si ens trobem en els avituallaments. Els he fet aquest vídeo d’última hora.


La setmana després em toca la Costa Brava Extrem Running, per això vaig decidir no participar en l’equip de competició de la Trailwalker. Se’m feia difícil pensar en una recuperació òptima dels 100 km de la IOT per enfrontar, una setmana després, els 135km i 5.500 metres positius en 25 hores de la CBXR.


Després, el 4 de juny, el Micro Trail Mont Marc de Borredà, del que en sóc organitzador (estàs convidat a participar). No sé si la correré. Dependrà de dues coses: de la meva recuperació després de la CBXR i de com tingui resolt tots els temes organitzatius per a una carrera que en aquesta segona edició segurament superarà els 150 participants. Veurem què decideixo.


Finalment, per al 26 del mateix mes, Alps. El projecte Experiència 4000 serà el colofó ​​a sis intensíssims mesos d’organització i coordinació d’esdeveniments, i de participació en ells des del punt de vista d’impulsor, de coordinador,  d’entrenador i de formador.
Total, que vist el historial, juliol ja em sembla avorrit…