Vaig assolir el propòsit de baixar de 50 minuts en els 10 km de la cursa: 47’37”. Justet! La organització va decidir que ella organitzava els calaixos de sortida en funció de temps acreditats en anteriors curses. Però a diferencia d’altres vegades i gaire be totes les cursos, aquest cop van ser l’organització la encarregada de “buscar” quin era el temps de cada participant. En el meu cas, no de deurien trobar o buscar, per què em van situar el l’últim calaix de sortida. El resulta va ser què al davant meu tenia milers de persones a les que avançar fent “siga-sagues”. Per la resta, be, a excepció dels carrils de repartiment dels isotònics al lloc d’arribada, que es col·lapsen i en fan estar 10 minuts (en el meu cas) fent cua per sortir d’allà.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.