D’esquerra a dreta: Edu, Mónica, Tanya, Josep,
Lluís i Francesc. Equip a la Trailwalker.

Segueixo amb actualitzacions ràpides i sense gaire sentiment. No tinc temps! Després de la marató de Paris com a pacer d’Angels, als 13 dies els 74 km 1.400 D+ de la Ultra d’Eivissa (11h25m), a la setmana els 100 km de la Trailwalker (19h54m), després cap de setmana a Posets (KO , refredat i baix de defenses) i el divendres següent la Selva Marítima, primera etapa de la Costa Brava Xtrem Running, de 25 km 1.500 D+ (03h54m). Tres dies de dolor lateral al bessó esquerre. Vaig trobar-me fluix als últims quilòmetres. El cansament i desgast m’està passant factura. Avui ja estic recuperat del dolor (crec). Demà sortim direcció Alps italians a la recerca del quatre mil del projecte Experiència 4000: Gran Paradiso. Amunt, sempre amunt!

D’esquerra a dreta: Dani, Francesc, Lluís, Anna i David.
Selva Maritica CBXR 2012.

Nota: us espero el 16 de juny a Borredà, a la tercera edició de la Micro Trail Mont Marc (caminada i cursa popular, 11 km amb 900 metres de desnivell total acumulat) o a la primera edició de la CAM EXTREM, paral·lela a l’anterior, però reservada a 25 participants: 60 km de trail running amb quasi 5.000 m de desnivell total acumulat. Mes informació aquí.