Van 5 de 6

Espero tenir uns dies més tranquils per poder escriure. Estic pressionat de temps per la feina. Per això, només una breu actualització desprès d’acabar ahir l’Ultra Núria – Berga de 92 km i 13.000 metres de desnivells total acumulat.
Dir-vos què la temporada va bé. Sense lesions i de moment finisher en 5 dels 6 objectius que m’havia proposat per aquesta temporada. La d’ahir va ser l’ultra més dura de totes. Vaig trigar 23:09h, encara que la Costa Brava Extrem Running va ser la que més em va fer patir, per l’exigència dels temps de pas pels controls (segueix llegint>>>).
Els participants a la Copa Catalana de Curses de Muntanya d’Ultraresistència hem estat molt de pega aquesta temporada, ja que a excepció de la Núria-Berga, a totes hem tingut una climatologia adversa, fins el punt de què a dues de les proves (Barcelona i Cerdanya) l’organització va decidir retallar quilometratge sobre la marxa i aplicar els plans d’emergència per evitar més abandonaments i hipotèrmies dels que veien s’estaven produint. A la prova d’ahir va ser tot el contrari: l’elevat numero d’abandonaments va ser per les altes temperatures que vam patir en alguns trams. Ara queda l’Ultra Cavalls del Vent, al setembre… Bé, per ara deixem-ho aquí. Tinc feina!